Skip to main content

Како да го промените претходно конфигурираниот режим на серверот

Во ова упатство ќе ви покажеме како да го промените режимот на вашиот Counter-Strike 1.6 сервер.

ЗАБЕЛЕШКА

Менувањето на режимот на серверот трајно ќе ги избрише сите датотеки на вашиот сервер.

КАКО ДА ГО ПРОМЕНИТЕ ПРЕТХОДНО КОНФИГУРИРАНИОТ РЕЖИМ НА СЕРВЕРОТ?​

Чекор 1) Одете во конзолата > кликнете на вашиот сервер > одете во "SETTINGS"

Чекор 2) Лоцирајте го паѓачкото мени "SERVER TYPE", изберете го режимот на сервер што го сакате и потоа кликнете на "REINSTALL SERVER"